Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Fluence Yedek Parça Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

30-05-2022 14:11
Fluence Yedek Parça Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Yedek parça, aracın arıza onarımının kolaylıkla giderilmesini sağlar. Her araç için olduğu gibi Fluence için de yedek parça alımında dikkat etmeniz gereken birçok etmen vardır. Bu yazımızda sizler için Fluence yedek parça alırken nelere dikkat etmeniz gerektiğini derledik.

 

 

  1. Yedek parçanın orijinal olup olmadığını kontrol edin.
    Orijinal yedek parça almanız sizin için her açıdan daha iyi olur. Hem aldığınız yedek parça daha uzun ömürlü olur hem de aracınızın performansı artar.
    İkinci el piyasasında aracınızın değeri yükselir. İkinci el araç satın alan kişilerin en çok dikkat ettiği unsurlardan biri yedek parçaların orijinal olup olmadığıdır. Bu sebeple orijinal yedek parça almanız her yönden avantajlıdır.
  2. Hem konforunuzu hem de güvenliğinizi düşünün.
  3. Yedek parçanızın orijinal ve kaliteli olması, aracınızın performansını doğrudan etkiler. Uzun ömürlü ve kaliteli yedek parça, aracınızı olası arızalardan korur.Sürüş güvenliğiniz ve konforunuz artarken aracınızın da ömrü uzar
  4. Satıcının garanti verdiğinden emin olun.
  5. Yedek parça alırken üreticinin veya satıcının garanti verip vermediğini kontrol edin. Garanti veren satıcılardan almanız, ilerleyen süreçlerde ortaya çıkabilecek sorunlara karşı sizi mağdur duruma düşürmez.
  6. 4- OEM parçalar kullanın.
  7. Aynı üretim tesisinde üretilen parçalara OEM parçalar denir. Alacağınız yedek parçanın aynı üretim tesisinden olduğuna dikkat etmelisiniz. Parçanın, araç ile uyumlu olup olmadığı da son derece önemli. 

 

 

Orijinal Yedek Parça Satın Almak Neden Önemlidir?

  • Yedek parça satın alırsanız kaliteli parçaların üretim verimliliğinin artmasını sağlarsınız. Aynı zamanda aracınızın kaliteli yedek parçalar sayesinde ömrü uzar.
  • İleride yaşanacak sorunların önüne geçebilirsiniz.
  • Yedek parçalar daha uzun ömürlüdür. Bu sayede, bir sorun olmadığı müddetçe yeniden yedek parça değişimiyapmanıza gerek kalmaz. Daha düşük maliyetlidir.
  • Aracınızın değerinin artmasını sağlarsınız. İkinci el piyasasında en çok dikkat edilen özelliklerden biri yedek parçaların orijinal olup olmadığıdır.
  • Aracınızın parçalarının yenilenmesi daha çevre dostu bir araç sahibi olmanızı sağlar. Yedek parçadeformasyona uğradıkça hem araca hem çevreye zarar verir. Orijinal yedek parça alarak bunun önüne geçebilirsiniz.

 

Fluence Yedek Parça Alırken Dikkat Etmeniz Gerekenler başlıklı yazımızdan memnun kaldıysanız diğer makalelerimize de göz atabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.